- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

51% Pub

Buenos Aires / Argentina

2004

The recycling of the ground plan of one Dock located in Puerto Madero, is based on the design of a curved element that crosses the main lounge and allows multiple perspectives from it. Graphic and communication are incorporated in this element.Tables are arranged in a radial way regarding to the curved wall. Therefore the user gets a glimpse of at least one screen from every spot. Furthermore, tables were designed taking into account a principle of flexibility from which a system of rails allows grouping and ungrouping tables easily keeping a relative order in the main lounge.The barra is an extension of the main lounge. Upstairs we propose a quieter and more private place

Team: A. J. Maletti, F. Zanel, L. Maletti

    BAR007 BAR006 BAR005 BAR004 BAR003 BAR002 BAR001
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

©Copyright 2003

MZMarqs.com