- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Samsung Brandshop

Buenos Aires / Argentina

2002

The main intention of design was to achieve a strong corporate image by the use of architectural resources, giving some volume to the company´s isologo and generating a big multifunctional space which allows a great flexibility for the internal organization.The oval volumen, was thought for a walking use and contains a home theatre and the beggining of an interactive path. It is extended through a big balcony over the main lounge, and allows to have all the activities without interrupting the operations of the exhibition and sales areas. From this place, great views to the main lounge take place.On the main lounge´s base, in ground floor, combinable and mobile modules are available for exhibitions. As a result, a generous space is achived. Team: A. J. Maletti, F. Zanel, L. Maletti

      SNG006 SNG005 SNG004 SNG003 SNG002 SNG001
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

©Copyright 2003

MZMarqs.com